Jumalauta, jo toista viikkoa putkeen pukkaa TOP3:sta, mutta syy on liian lämpimän kesän ettei ehdi/jaksa/viitsi laittaa levyjä joka hetki soimaan. Ei vaiskaan. Pesuhelmen täysin oma vika tämä on. Olen laiska.

  1. Lou Reed: Hangin’ ’round
Reedin Transformer –albumi on kanonisoitu rockin klassikkoalbumiksi. Tavallinen tallaaja tunnistaa sieltä Perfect Dayn ja Walk on the Wild Siden kaltaiset hitit. Levyn vihdoin hankittuani, sieltä on velvollisuuteni esitellä rautainen Hangin’ ’round.  Loun kitara on hyvässä vireessä ja biisi soundaa ihQ:n popisti.
 
  1. Paleface: Talonomistaja
Helkkari, kalpeanaama on vaihtanut esityskielen suomeksi ja se toimii. Suomalaisia politiikkoja vedetään kölin ali kerran jos toisenkin. Jos Vanhasen Matilla ei olisi muistin lisäksi kadonneet myös korvat, niin niitä saattaisi kuumottaa. Taustaksi pöllittyä biisiä en tunnistanut, mutta kansanmusiikkiin päin oltiin kallellaan. Asa on saanut haastajan. Ehkä. Katsotaan mitä koko levy tuo tullessaan.
 
  1. Aknestik: Kesällä ei mennä nukkumaan   
Viimeviikkoisen Takalon suvaitsevan soolobiisin myötä tuli etsittyä vanhaa kunnon Aknestikia viidentoista vuoden takaa. Kesällä ei mennä nukkumaan on  kesäfiilistely, jossa energiaa riittää vaikka valtakunnan verkkoon ja vain mielikuvituksettomien vanhusten mielestä tämä on naivia .