Tässä on nautittu viikon verran hyvistä keleistä, kylmistä kaljoista ja tietty loistavasta musiikista. MP3-soittimen sisältö meni lähes kokonaan vaihtoon, mikä osoittautui briljantiksi teoksi. Kuka nyt niitä samoja vanhoja paskoja biisejä jaksaa viikosta toiseen kuunnella. Ja samalla tuli todistetuksi vanha totuus, että paska on paskaa vaikka voissa paistaisi. Jotkut levytetyt kappaleet eivät ole yksinkertaisesti tarkoitettu ihmiskorvien kuultaviksi. Mutta tässä lista:

1. Marco Hietala: Nahkatakkinen tyttö
Tämä karvaturpa ehtii vierailla projektissa jos toisessakin. Yleensä vielä hyvällä osumatarkkuudella, kuten tässä Dingon tribuuttilevyllä. Dingo ei ole minulle mikään suurin suosikki, enkä tiedä miten perusteltu tällainen on. Leevi & the Leavingsien tribuutti myi riittävästi, että jatkoa oli pukattava markkinoille. Marco vetää jälleen kovaa korkealta ja taustat möyrii ammattitaidolla. Ymmärrän kyllä miksi teinit ovat huudattaneet originaaliversiota veitsi ranteella.
 2. Children of Bodom: Lookin out of my back door
Ihan hervoton kesäbiisi. Hauska, muttei naurettava. Sopivasti rankkuutta, mutta CCR:ää kunnioittava. Hillbilly+banjo –meiningistä tulee helvetisti plussaa.
3. Belle & Sebastian: Blues are still blue
Sympaattista indie-poppia Skotlannista. Blues on kertomus itsepalvelupesuloista ja ehkäpä jopa rakkaudesta. Piristää kuin kylmä kalja kuumana kesäpäivänä. Yhtye olisi tulossa keikalle heinäkuussa Tavastialle. Liput vaan meni ohi suun. Harmitti hetken, mutta the blues are still blue
4. Kauko Röyhkä & Riku Mattila: Kaikki menee hyvin kun olet nuori
Herra Mattilan kitarat ovat  vireessä  ja herra Röyhkän ironia jaksaa myhäilyttää. Kaikki menee hyvin kun olet nuori, tytöt hymyilee ja kesä jatkuu ikuisesti. Bussin perällä juodaan kaljaa ja välillä riidellään.
5. Ruoska: Herraa hyvää kiittäkää
”Juvan Rammsteinin” Herran rienausbiisi. Pöhköt lyriikat ja tiukka industrial-poljento. Kevyempää kuitenkin kuin asenneveljensä Turmion Kätilöt. Ihmeellisesti kuulostaa hetkittäin myös Prodigylle. Mikä ei ole huono asia.

Stop the press! Manboy ilmoittaa levynsä  viivästyvän studiossa sattuneen vesivahingon takia. Onkohan joku pojista päättänyt niin sanotusti heittää hieman vettä kovalevyn päälle vai osoittautuuko tämä Maj Karman jalanjäljissä mediaseksikkääksi mediahuijaukseksi??? Ensi viikkoon, rakkaat lukijat!
(tiedän että teitä on enemmän kuin yksi).